Sjednocení vláken k akcím a vyjížďkám

V rámci snadného dohledání různých témat a vláken v diskusním fóru jsem se (kromě podrobnějšího rozdělení jiných témat) snažil rozdělit také diskusi k našim různým akcím – ať už k vyjížďkám, nebo k vícedenním akcím. Opět bylo cílem diskusi k akcím a vyjížďkám rozdělit tak, aby byla přehledně dohledatelná témata vztahující se k přípravě akcí (náměty, nápady, návrhy tras, apod.) a témata, vztahující se k již k akcím a vyjížďkám již proběhlým (co se povedlo, co nikoli, jaká byla trasa, jestli jsme se dobře najedli, jak se nám líbily místa zastávek, apod…).

V praxi se ukázalo, že není nutné diskuse o akcích a vyjížďkách dělit na části  „před“ a „po“. Jakékoli příspěvky v tomto směru jsou samozřejmě vítány (podobně jako příspěvky ke všem dalším tématům v diskusním fóru), ale spojení vláken „před“ (akcí, či vyjížďkou) a „po“ (akci, či vyjížďce) bohatě postačí.

Navíc je tato otázka je v podstatě vyřešena již samotným datem zveřejnění příspěvku. 🙂

Proto jsou od nynějška diskuse, týkající se našich akcí a vyjížděk poupraveny tak, že ke každé akci je  zřízeno pouze jedno diskusní vlákno (v sekci “Diskuse / K našim akcím”).

Poznámka: Nadále se snažím soustředit diskuse na jednom místě těchto stránek, a proto jsou přímo pod pozvánkami, články a dalšími příspěvky diskuse a komentáře vypnuté (aby se případná rozprava netříštila na více míst stránek). Nadále je však k dispozici diskusní fórum s přehledně rozčleněnými tématy a podtématy.

Tosha752

Zruč nad Sázavou

1721954698