Akce na podzim 2018

Počasí zatím motorkářům přeje a tak jsou i na letošní podzim plánována setkání, spojená se svezením. Na stránkách je k dispozici rozpis podzimních akcí 2018. Do konce roku již nepůjde o vícedenní akce s přespáním, ale pouze o jednodenní vyjížďky.

Pozor – termíny vyjížděk mohou být změněny ještě cca 10-7 dní před vlastním konáním – především s ohledem na střednědobou předpověď počasí. V době kratší, než 10-7 dní před vlastní akcí může být (opět nejpravděpodobněji s ohledem na nečekaně výrazně zhoršené povětrnostní podmínky) konání dané akce taktéž přesunuto, nebo úplně zrušeno. Doporučuji se tedy konání akcí průběžně kontrolovat přímo zde na stránkách – ideálně až do do posledního předvečeru akce.

(Dle časových možností a taktéž aktuálních povětrnostních podmínek proběhnou ještě další akce, které však nejsou plánovány s dlouhým předstihem a proto ani nejsou na těchto stránkách zveřejněny. Informace o nich však sdělím emailem, telefonicky, nebo pomocí SMS, eventuálně budou dostupné na diskusním fóru)

 

Tosha752

Zruč nad Sázavou

1718637287