Kde bude Raider sraz 2018?

“4. Česko-Slovenský Raider sraz” bych s ohledem na velkou dojezdovou vzdálenost z okrajových destinací bývalého Československa opět rád zorganizoval na Moravsko-Slovenském pomezí. Bude-li to možné a pokud nalezneme vhodné ubytování – rád bych sraz tentokrát udělal pro  změnu na Slovenské straně hranic.

Pomalu je na čase začít plánovat a protože to přeci jen na Slovensku znám méně než v Čechách a na Moravě, rád bych všechny požádal o nápady a náměty na místa, kde bychom se mohli ubytovat. Budu rád za Vaše tipy.

Při přemýšlení prosím zohlednit několik hledisek:

a) Geograficky by to mělo být ideálně někde na Slovenské straně Moravsko-Slovenského pomezí, nejlépe do 50 km od hranic (max. cca 80 km), spíše severněji, protože jižněji není tolik kopců a zatáček. Skvělé by to bylo v oblasti od Čadce, přes Bytču a Púchov, až k Trenčínu.

b) S ohledem na naše moto dámy upřednostňujeme ubytování ve srubech, či bungalovech, ideálně v novějších , s elektřinou, samostatnou sprchou a WC. Plusem by byl vlastní kuchyňka. Alternativou by byl hotel umístěný dále od civilizace s možností parkování. Malé chatky spíše nikoli a stany samozřejmě vůbec ne. Bylo by skvělé, kdyby v areálu byla restaurace se zavírací hodinou dle zájmu hostů a případně i další vyžití – ping pong, kuželky, kulečník, ohniště, či bazén…

c) Pokud jde o velikost počítáme s účastí cca 50 a více Raiderů. S nimi dorazí cca 10-15 batůžků a budeme-li počítat také s kamarády na dalších strojích, případně s jejich batůžky, pak dojdeme k číslu 70-100.

d) Hlediska pro hledání vhodné lokality jsou občas poněkud protichůdná (kvalita ubytování vs. cena) a tak budeme muset uvažovat o rozumném kompromisu. Pětihvězdičkový hotel na pár Euro samozřejmě neseženeme a tak se pouze můžeme snažit najít něco blízké našim představám…

Rád bych jednání o ubytování uzavřel do konce roku 2017, abychom měli co největší šanci dobré ubytování rezervovat a tak budu rád za Vaše brzké tipy a nápady!

DISKUSE k výběru vhodného místa 4. ČSRS 2018

Tosha752

Zruč nad Sázavou

1718631066