NEJ Palo

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
      Zipinos
      Účastník

Nazdar všem ve spolek,
        v so jsem si udělal s kámošema výlet za Palem a za celý svůj život jsem nepotkal tak skvělého a super chlapa. Nejen že jsme se v životě neviděli, přesto mi nabídl , že mi na dobu neurčitou půjčí stupačky pro moji drahou polovičku (koupil jsem svého Raidera bez nich) a dokonce mi je nabídl, že mi je namontuje. To samozřejmě nevěděl, jak si u mého Raidra naběhl, všechny díry – od stupaček, od výfuku, od řidičových stupaček, od výfuku byla jedna velká prasárna, dokonce nebyla zapojena lambda sonda, pojistky jinde uloženy než měly být… přijel jsem v 13:00 a až do 17:00 mi spravoval moto, projížděl nový závit a dával do kupy. Za to všechno mě ještě se známými pozval na super pizzu a ještě nás doprovodil na Moravu. Palo tímto ti chci ještě jednou velice poděkovat – oficiálně a veřejně. Smekám a klaním se k zemi. Samozřejmě jsem tvůj dlužník a v červnu v Mohelnici budu rád jestli ti to budu nějak moct vrátit, nebo kdykoliv jindy. Děkuji Zipinos

Rudy1100
        Účastník

Souhlasím, taky jsem zažil jeho pomocnou ruku a můžu se pod toto podepsat. Palo, ať se ti daří. Rudy.

Palo
          Účastník

Chlapci neprehanajte, pomohol som vtedy ked ste to zrovna potrebovali. Nic viac, nic menej.
            U Zdenka mna mrzi to ze sme toho nestihli viac, ale naozaj viac stihnut neslo. Bolo to narocne poobedie, pruser za pruserom, praca na 5 minut sa pretiahla skoro na 5 hodin. No nakoniec sa podarilo a to je dolezite. Zbytok je nepodstatny.

Stanley1400
            Moderátor

Zdravím vospolok.
              Kam ten svet speje ??? Prídeš s moto na servis, robotu na 5 minút servisák spraví za 5 hodín a Ty mu ešte aj poďakuješ na fóre. No celé zle.
              Navrhujem zmeniť servisáka. :-))

Držte si chlapci. 🙂

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
          • Téma ‚NEJ Palo’ nepřijímá nové odpovědi.
          1744101744