Úvodní stránka › Fóra › Co se jinam nevešlo › Fotografie, videa a zvuky › Krásná cestička
- Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Pawuuk a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
-
3. 5. 2020 v 21:10 #16128
Tak tuhle silničku bych si chtěl dát na Raidříkovi… Ani by to nemuselo být tak rychle…. 😆
Zkoumal jsem ji i na mapách… Škoda jen, že je údajně otevřená pouze pro autobusy a to video bylo natočeno nejspíš díky nějakému povolení…
-
4. 5. 2020 v 15:57 #16144
budeme rádi když otevřou Slovensko, věřím i v Rakousko v červenci
ale Tome s Čínou bych letos vůbec nepočítal 🙂
-
12. 5. 2020 v 14:27 #16231
Cestička, silnička, Raidřík… chce se mi zvracet… Že zdrobněliny používá xxxxxxxxxxxxx, budiž, ten na to má tak nějak od přírody právo, ale ty…?!?
(písmeny xxxxxxxxxxxxx nahrazeno jméno, věta ponechána z důvodu kontextu
– s odkazem na Pravidla tohoto fóra editoval admin)
-
12. 5. 2020 v 20:37 #16236
Tak si potom hlavně umyj hubu.
-
-
13. 5. 2020 v 6:22 #16244
Tome, nechtěl jsem Tě naštvat, to mě vážně mrzí, omlouvám se.
Když já nerozumím tomu, proč se čeština poslední dobou zdrobnělinami jen hemží. Nerozumím tomu, že bydlím v domečku, v obchodě platím kartičkou, pošťačce dávám podpísek a v kavárně dostávám presíčko. Ještě méně chápu, že holohlavý potetovaný kuchař v televizi na máslíčku opéká prsíčko a servíruje ho s brambůrkami. Tak se nezlob, že jsem si myslel, že mezi „drsnými“ chlapy motorkáři mě tohle nepotká. Já tedy na Rajdříkovi nikdy jezdit nebudu… 😉-
13. 5. 2020 v 9:09 #16248
Martine v pohodě, vysvětlili jsme si to. Nebyly tam smajly, tak jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl. Nahrazují úsměv, nebo tón hlasu, který vnímáme v běžném kontaktu třeba u piva a lépe tak chápeme, jak to druhý myslí. (Však proto zde i vždy vyzývám „vyjádřete se“ protože psaná forma je v tomto ohledu skutečně trošku složitejší…)
Ani jsem neurážel a tato nikoli vulgární slova jsem použil z nadšení z přiloženého videa a samozřejmě z nadšení z našich motorek, které nás – jak věřím – spojují.
Jinak souhlas s těmi „slovíčky“… 🙂 Teď Tě trošku zlobím (proto ten smajlík), ale bydlím v paneláku, v obchodě platím kartou (občas pořád ještě cash 🙂 ), pošťačce se nepodepisuji, ale nespisovně „podepisuju“ a presíčko mi připadá jako slovo z jiné planety. Brambory mám docela rád, klidně i jen na másle a prsíčka jen některá – ideálně ovšem bez másla… 😆
To si nestěžuju, ale myslím, že to nemám lehké editovat – byť „malé stránky“ pro pár lidí a vyvažovat mezi jejich pocity a slovy. Že jsem „moravská držka, co se ozve“ víš, tím těžší to mám snažit se pokud možno neurazit, ale současně se i ozvat, když mi něco nepřipadá správné. Navíc slova v písemné formě mohou občas vypadat úplně jinak, než jsou myšlena. 😉
Nic ve zlém – dovolil jsem si akorát lehce poupravit i tu včerejší zprávu, protože ne každý zde na stránkách toho ví dost. Ale nikdo to nemusí řešit, zvlášť, nám do toho nikomu z nás nic není a máme všichni táhnout za jeden provaz. 🙂Těším se, až tyhle časy skončí a budeme se moci svézt, nebo si sednout ke stolu u toho piva.
P.S.: Slovo „smajl“ se mi líbí víc, než běžné „smajlík“, ale rozhodně to není „smajlíček“…. 😆
-
-
19. 5. 2020 v 12:48 #16274
A co se vám pánové jako nelíbí na slově Raidřík nebo presíčko? Já si rád vyjedu na svém Raidříčkovi na nějaké to dobré presíčko :-)) a klidně ho zaplatím i kartičkou a dám nějaké to spropitníčko :-))
-
19. 5. 2020 v 13:15 #16275
Martine – Pawuuku 🙁 uz i ty.!?
To snad neeeeee 🙂 -
19. 5. 2020 v 13:22 #16276
Tož to víš. Za tu dobu co jsem v baru jsem těch presicek cosi navaril 😀😀
-
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.