Krásná cestička

Označeno štítky: ,

• Toto téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Pawuuk a poslední změna proběhla před 4 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
      Tosha752
      Správce
      Správce

Tak tuhle silničku bych si chtěl dát na Raidříkovi… Ani by to nemuselo být tak rychle…. 😆

Zkoumal jsem ji i na mapách… Škoda jen, že je údajně otevřená pouze pro autobusy a to video bylo natočeno nejspíš díky nějakému povolení…

René.M
        Účastník

budeme rádi když otevřou Slovensko, věřím i v Rakousko v červenci

ale Tome s Čínou bych letos vůbec nepočítal 🙂

Marťas.j
          Účastník

Cestička, silnička, Raidřík… chce se mi zvracet… Že zdrobněliny používá xxxxxxxxxxxxx, budiž, ten na to má tak nějak od přírody právo, ale ty…?!?

(písmeny xxxxxxxxxxxxx nahrazeno jméno, věta ponechána z důvodu kontextu

– s odkazem na Pravidla tohoto fóra editoval admin)

Tosha752
              Správce
              Správce

Tak si potom hlavně umyj hubu.

Marťas.j
              Účastník

Tome, nechtěl jsem Tě naštvat, to mě vážně mrzí, omlouvám se.
                Když já nerozumím tomu, proč se čeština poslední dobou zdrobnělinami jen hemží. Nerozumím tomu, že bydlím v domečku, v obchodě platím kartičkou, pošťačce dávám podpísek a v kavárně dostávám presíčko. Ještě méně chápu, že holohlavý potetovaný kuchař v televizi na máslíčku opéká prsíčko a servíruje ho s brambůrkami. Tak se nezlob, že jsem si myslel, že mezi „drsnými“ chlapy motorkáři mě tohle nepotká. Já tedy na Rajdříkovi nikdy jezdit nebudu… 😉

Tosha752
                  Správce
                  Správce

Martine v pohodě, vysvětlili jsme si to. Nebyly tam smajly, tak jsem odpověděl tak, jak jsem odpověděl. Nahrazují úsměv, nebo tón hlasu, který vnímáme v běžném kontaktu třeba u piva a lépe tak chápeme, jak to druhý myslí. (Však proto zde i vždy vyzývám „vyjádřete se“ protože psaná forma je v tomto ohledu skutečně trošku složitejší…)
                    Ani jsem neurážel a tato nikoli vulgární slova jsem použil z nadšení z přiloženého videa a samozřejmě z nadšení z našich motorek, které nás – jak věřím – spojují.
                    Jinak souhlas s těmi „slovíčky“… 🙂 Teď Tě trošku zlobím (proto ten smajlík), ale bydlím v paneláku, v obchodě platím kartou (občas pořád ještě cash 🙂 ), pošťačce se nepodepisuji, ale nespisovně „podepisuju“ a presíčko mi připadá jako slovo z jiné planety. Brambory mám docela rád, klidně i jen na másle a prsíčka jen některá – ideálně ovšem bez másla… 😆
                    To si nestěžuju, ale myslím, že to nemám lehké editovat – byť „malé stránky“ pro pár lidí a vyvažovat mezi jejich pocity a slovy. Že jsem „moravská držka, co se ozve“ víš, tím těžší to mám snažit se pokud možno neurazit, ale současně se i ozvat, když mi něco nepřipadá správné. Navíc slova v písemné formě mohou občas vypadat úplně jinak, než jsou myšlena. 😉
                    Nic ve zlém – dovolil jsem si akorát lehce poupravit i tu včerejší zprávu, protože ne každý zde na stránkách toho ví dost. Ale nikdo to nemusí řešit, zvlášť, nám do toho nikomu z nás nic není a máme všichni táhnout za jeden provaz. 🙂

Těším se, až tyhle časy skončí a budeme se moci svézt, nebo si sednout ke stolu u toho piva.

P.S.: Slovo „smajl“ se mi líbí víc, než běžné „smajlík“, ale rozhodně to není „smajlíček“…. 😆

Pawuuk
                  Účastník

A co se vám pánové jako nelíbí na slově Raidřík nebo presíčko? Já si rád vyjedu na svém Raidříčkovi na nějaké to dobré presíčko :-)) a klidně ho zaplatím i kartičkou a dám nějaké to spropitníčko :-))

Palo
                    Účastník

Martine – Pawuuku 🙁 uz i ty.!?
                      To snad neeeeee 🙂

Pawuuk
                      Účastník

Tož to víš. Za tu dobu co jsem v baru jsem těch presicek cosi navaril 😀😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
                    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
                    1743826889