Přihlášení / Odhlášení

! Pokud na displeji svítí „You are currently logged in as TVOJE UŽIVATELSKÉ JMÉNO„, znamená to, „jsi v současnosti přihlášen jako…“ (!) Je možné se pak pouze odhlásit (kliknutím na odkaz Log out – hned vedle zprávě o přihlášení..)

Po třetím chybném zadání jména, či hesla je další přihlašování po dobu 60-ti minut znemožněno (jedna z ochran proti robotům)

1558617913